ClimaCheck söker miljöengagerad produkt och marknadsansvarig

ClimaCheck är ett CleanTech bolag med en världsunik metod och plattform som analyserar luftkonditionerings-, kyl- och värmepumpssystem.

Vår industri står för 20% av globala elförbrukningen och 20–30 % av denna går till spillo på grund av ineffektiv drift. Trycket på att bli mer hållbar ökar, och fokus på industri 4.0, IoT och “smarta” byggnader/anläggningar tvingar en konservativ industri att modernisera sig. Framtiden ligger i förebyggande (prediktivt) underhåll och optimering för att minska energianvändning, koldioxidutsläpp, driftkostnader och driftstopp.

ClimaCheck är världsledande inom prestandaanalys av luftkonditionerings-, kyl- och värmepumpssystem för energioptimering och förebyggande underhåll. Vi har utvecklat och patenterat en unik vetenskapsbaserad metod som implementerats i ClimaCheck online, en molnbaserad plattform för kontinuerlig prestandaövervakning, samt ClimaCheck onsite, en Pc-programvara för inspektioner och revisioner.

ClimaCheck-lösningarna används globalt (80 % export). Metoden har verifierats av ledande forskningsinstitut och globala industriledare. Många tusen värmepumps och kylsystem har analyserats och mer än 50 tillverkare använder ClimaCheck i sina testriggar och protyptester.

ClimaCheck inrättar nu en helt ny strategisk roll i bolaget för en modig, djärv och miljöengagerad Produkt och marknadsansvarig.

Om tjänsten:

2022 kommer att bli det år då branschen kommer att ta stora och viktiga steg för att börja erbjuda, arbeta och implementera prediktivt underhåll och energioptimering på allvar. Organisationer och företag har insett att det inte går att fortsätta förbruka energi i den takt som det görs idag – oavsett om den är grön eller ej.

ClimaCheck har ett stort och viktigt uppdrag att ta itu med, och därför inrättar vi nu den här strategiskt viktiga tjänsten som produkt och marknadsansvarig. Vi växer och söker nu dig som vill vara med på den här resan tillsammans med oss.

Du kommer att vara den som får uppdraget och möjligheten att ta ett helhetsgrepp för att lyfta produkt och marknad till nästa nivå, med alla delar som ett sådan uppdrag innehåller. Uppdraget omfattar webb, digitalmarkandsföring produktpaketering, prissättning, lönsamhetsanalys, kommunikation, sälj och utformning/framtagande av produktmaterial.

Din profil:

Det viktigaste för oss är inte din formella bakgrund, eller dina år av erfarenhet. Det viktiga är vem du är, vad du faktiskt kan.

För att trivas och verkligen lyckas i den här rollen så tror vi att du behöver besitta följande kompetenser, erfarenhet och kunskaper:

  • Fem års erfarenhet av en liknade roll inom B2B
  • Den idealiska kandidaten är kundorienterad och har en passion för att skapa kreativitet i arbetet. Den här rollen kräver att du har utmärkta analytiska, organisatoriska och kommunikativa färdigheter och kan samarbeta med tvärfunktionella intressenter.
  • Du har en stark önskan att kontinuerligt utforska/utveckla digitala lösningar, för att skapa en bättre vardag för våra kunder/användare och möjliggöra långsiktig hållbar tillväxt/lönsamhet.
  • Utmärkt kommunikatör, lyssnare och påverkare, kan uttrycka och identifiera olika synpunkter och argumentera för prioriteringar och beslut och strävar efter win-win med kundfokus.
  • Du har en bred och djupgående förståelse för marknadstrender, ny teknik och olika digitala komponenter och hur man kan påverka kundens/användarens köpresa.
  • Kreativ och innovativ, med förmåga att utmana vanliga sätt att tänka.
  • Ett marknadsmässigt tillvägagångssätt med ett affärsmässigt tänkande.
  • Utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • Förmåga att ta fullt ansvar för dina projekt och veta hur man får saker och ting gjorda.
  • Ett stort intresse för att göra gott, särskilt när det gäller ämnen rör energi, miljö och vår planet.

Universitetsexamen inom ekonomi, marknadsföring, industriell ekonomi eller annan för rollen lämplig utbildningsbakgrund. Givetvis är du också mycket bekväm med att arbeta i både Photoshop, bildredigeringsprogram, PowerPoint och Excel.

Språkkunskaper

Engelska (C1-level eller motsvarig) flytande i tal och skrift.

Svenska mycket god i tal och skrift.

Kan du ytterligare fler språk i så är det meriterande.

Vi erbjuder rätt person:

Ett fritt och utvecklande arbete med frihet efter resultat och ansvar i ett entreprenörs drivet bolag.

Vår organisation är platt och vi har en inkluderande företagskultur.

Bolaget är beläget i centrala Nacka – tjänsten är hybrid men vi ser att det är viktigt att finnas på plats på kontoret åtminstone 3 dagar per vecka.

Ett riktigt trevligt gäng där vi alla strävar mot samma mål.

Bra anställningsvillkor och förmåner, som generöst friskvårdsbidrag, 30 dagars semester och flextid.

Då branschen är mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökanden!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering är inte intresserade av något personligt brev, utan skicka oss endast din CV.

Sista ansökningsdag 30 januari 2022.

Vi jobbar löpande med urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Så fort vi fått din ansökan kommer du att få mer information kring vår rekryteringsprocess med vändande mejl!

Varmt välkommen med ansökan på adressen nedan.

Recruitment@ClimaCheck.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =